Ny vinterpose

Jeg har fått meg ny vinterpose, en Helsport Polheim  dunpose med T min på – 31 grader. Vekt 2,1 kg.

Det passer forøvrig bra å få ny vinterpose nå: Vi skriver 16. oktober på Dovre og det er snø i lufta.

Gleder meg til å prøve posen og vil skrive litt om erfaringer senere

Publisert av

evenrones

Lykkelig tidligpensjonist. Nå følger jeg mine drømmer og gjør det jeg har mest lyst til, nemlig å tilbringe mye tid på hytta på Dovre og nyte det friluftslivet har å by på, turer i fjellet året rundt. Kanskje sjøsette kanoen på stille vann. Alt dette sammen med min fantastiske turkamerat schäferhunden Jack.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s