Femunden/Feragen – august 2010

En ny tur til Femunden og Feragen på Vidar, Jack og meg. Noen lurer kanskje på hvorfor vi velger bort store deler av Femunden til fordel for Feragen? Vel, Feragen er like variert som Femunden, har utallige flotte leirplasser og ikke minst, det er langt færre padlere. Vi har også vært mye på Femunden, men etter at Monsen padlet Femunden og Rogen på kryss og tvers har det til tider vært rene folkevandringen rundt Elgå, Revlingen og Røa. Det er selvfølgelig trivelig å møte likesinnede på tur, men det kan av og til bli litt i meste laget.

Turen startet i Synnervika, via Nordvika, Lortholbua, Litllangtjønna, Rundtjønna, Langtjønna til Feragen. Jeg har alltid med GPS og merker waypoints som leirplasser og lignende, men har skiftet på PC, gått fra en gammel windows PC til Mac og finner dessverre ikke mine gamle GPS data.

Det var en fin tur, stort sett strålende vær. Litt mygg, særlig på steder med tett vegetasjon. Vi hadde i alt 5 overnattinger. Vidar og jeg er godt voksne så vi liker å ta det rolig, stresse ned, spise god mat og ta ting som de kommer. Jack storkoste seg, gikk løs hele tiden og var nesten mer i vatnet enn på tørt land. Han simpelten elsker å bade….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s