Endelig tilbake?

Vi skriver 22. oktober 2020. Det er alt for lenge siden jeg har vært aktiv på bloggen nå. Mai 2019 fikk jeg konstatert helvetesild på venstre side av hodet og dette har nok vært en medvirkende årsak til at jeg ikke har den energien man trenger for blogging og lange turer. Jeg sliter fortsatt med nervesmerter i hodet og må ta en liten siesta i ny og ne i håp om at smertene skal avta.

Jeg er heldig som har Jack og han krever sitt av turer. Når jeg summerer det vi har gjort av små og mellomstore turer, spesielt i nærområdet rundt hytta på Dovre, viser tallenes tale at vi hittil i år har gått ca 85 turmil og over 1.2 mill turskritt. Ikke verst for en med helvetesild og en snart 11 år gammel schæfer!!! Jeg har sagt det før og sier det igjen: Hund skulle ha vært på blå resept.

Nedenfor er et knippe bilder fra våre turer, vår sommer, høst og vinter. Aprops vinter, den første virkelige snøen kom 18. oktober. Nå er det vinterdekk som gjelder.

Bildene er stort sett fra Bergsgrenda, Grimsdalen, Dovrefjell og Lordalen

Publisert av

evenrones

Lykkelig tidligpensjonist. Nå følger jeg mine drømmer og gjør det jeg har mest lyst til, nemlig å tilbringe mye tid på hytta på Dovre og nyte det friluftslivet har å by på, turer i fjellet året rundt. Kanskje sjøsette kanoen på stille vann. Alt dette sammen med min fantastiske turkamerat schäferhunden Jack.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s