Hvor blir sommeren av?

Nå har jeg vært pensjonist i en måned……. Jeg valgte å slutte å jobbe i april for å få med meg en fin vår og overgangen fra vår til sommer. Aldri har jeg blitt så lurt eller tatt en så gal beslutning? Nå skriver vi 1. juni og i dag er det sendt ut mange OBS varsler fra metereologisk institutt om rekordnedbør, flomvarsel, stengte fjelloverganger på grunn av snø og storm. I hele mai har vært dårlig vær, mye nedbør og kaldt. Flere dager har jeg våknet til snø på terrassen. Hytta ligger riktig nok 750 meter over havet, men det får da være måte på! Har fått beiset en del, men når beisen blåser av malerkosten er det bare å gi opp og finne på noe innendørs. Jack er ikke særlig begeistret for at fattern sitter på PC´en eller slapper av en god bok og fyrer i peisen, men han må smøre seg med tålmodighet og vente på bedre vær han også.

Nei, nå må sommeren jammen komme

Publisert av

evenrones

Lykkelig tidligpensjonist. Nå følger jeg mine drømmer og gjør det jeg har mest lyst til, nemlig å tilbringe mye tid på hytta på Dovre og nyte det friluftslivet har å by på, turer i fjellet året rundt. Kanskje sjøsette kanoen på stille vann. Alt dette sammen med min fantastiske turkamerat schäferhunden Jack.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s