Jeg, en blogger?

Det er mulig jeg er en smule udatert, men hva er egentlig forskjellen på en hjemmeside og en blogg? Jeg vil ikke bli satt i kategorien blogger, så derfor blir min greie hjemmeside. Hjemmsiden er først og fremst en plass hvor jeg kan dokumentere min gjøren og laden rundt hytteliv, turer sommer og vinter, litt om utstyr og erfaringer og sist, men ikke minst Jack.

Publisert av

evenrones

Lykkelig tidligpensjonist. Nå følger jeg mine drømmer og gjør det jeg har mest lyst til, nemlig å tilbringe mye tid på hytta på Dovre og nyte det friluftslivet har å by på, turer i fjellet året rundt. Kanskje sjøsette kanoen på stille vann. Alt dette sammen med min fantastiske turkamerat schäferhunden Jack.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s